Dorul de casă te poate găsi oriune. Pe o plajă pustie, cu o limonadă în mână, la munte cu rucsacul în spate sau în drumeție. Mai ales când știi ca te așteaptă acasă mobila preferată. Iar pentru ca revederea să fie și mai frumoasă, te trimitem, împreună cu Fabrica de Vacanțe, pe Insula Skiathos.

Avem o soluție pentru tine.

Înscrie-te în extragerea Casa Rusu, iar noi te premiem cu o vacanță anul viitor în Skiathos, în Grecia, oferită de către Fabrica de Vacanțe.

În plus, poți câștiga una din cele 10 livrări gratuite, la orice comandă de pe www.casarusu.ro.

Îți este dor să oferi un refresh casei tale?

Răspunde la întrebările de mai jos, iar noi îți punem la dispoziție idei unice care dau stil casei tale. Completează datele și vei intra automat în tragerea la sorți pentru marele premiul - o excursie în Skiathos, în GRECIA pentru anul viitor și 10 livrări gratuite, la orice produs comandat de pe www.casarusu.ro.

Campania se va desfășura în intervalul 3.08.2022 - 4.09.2022. Toate premiile (atât livrările gratuite cât și marele premiu care constă în excursia programată în 2023), vor fi extrase la finalul campaniei, după data de 4 septembrie, conform specificațiilor din Regulament.

Ești pregătit?

Doar câteva secunde te despart de marele premiu.

Înainte să răspunzi la întrebări, te rugăm să introduci datele de identificare pentru a intra automat în extragere.

Ești la un pas distanță de nisipul cald și limonada răcoritoare!
Mai rămâne să răspunzi la întrebările de mai jos:

Unde locuiești?

Casă

Bloc

De unde lucrezi?

Acasă

Birou

Ce cameră din casă ta dorești să împrospătezi?

Dormitor

Baie

Living/sufragerie

bucătărie

Hol

birou

Perioada de desfășurare a campaniei este 3.08.2022 - 4.09.2022. Intră pe www.casarusu.ro/dordecasa/ și înscrie-te în extragerea pentru marele premii.

Felicitări!

Te-ai înscris în extragerea pentru cele 10 livrări gratuite și pentru marele premiu, o excursie pe insula SKIATHOS, de care te vei putea bucura anul viitor.

Camera aleasă de tine este . Iată ce idei fresh îți oferim:

Relaxare și distracție

În Skiathos veți găsi nenumărate oportunități de a vă petrece timpul liber, în oraș, pe insula sau în jurul acesteia: scufundări și sporturi nautice, drumeții, croaziere, petreceri, echitație și biking, jeep safari sau nopți albe în acompaniamentul maeștrilor bouzouki.

Insula Skiathos | Cele mai frumoase plaje cu nisip fin te așteaptă!

Aflată în grupul Sporadelor, insula Skiathos este un lăcaș divin presărat cu ingrediente magice: apusuri de soare care se revarsă molcom peste linia orizontului, ruine antice, povești medievale nemuritoare, aroma îmbietoare a preparatelor tradiționale, farmecul priveliștilor pitorești și splendoarea caselor tradiționale. La acestea se adaugă generozitatea localnicilor, atmosfera cordială și jovialitatea molipsitoare.

X